Kerhot 3.-7.-luokkalaisille

Alla näet viime syksyn kerhotarjonnan. Päivitämme tähän syksyn 2021 kerhot elokuussa 2021.

Järjestämme nuorisotalolla toimintakauden aikana kerhoja, joista osa on ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Osaan kerhoista tarvitsemme ilmoittautumisen vanhemmilta, muihin riitää nuoren oma ilmoitus osallistumisesta. Kerhoihin voivat osallistua kaikki 3-7.-luokkalaiset, joilla on voimassa oleva nuorisotalon jäsenkortti. Lisäksi meillä toimii lapsista koostuva talotoimikunta, joka kokoontuu kerran viikossa keskiviikkoisin klo 15.00 ->. Talotoimikuntaan voivat tulla mukaan kaikki 3.-7.luokkalaiset nuorisotalon kävijät, jotka ovat kiinnostuneita järjestämään ja kehittämään nuorisotalomme toimintaa yhdessä ohjaajien kanssa.

Kokkikerho maanantaisin 15.30-17.00


 Teatterikerho torstaisin klo 15.30 – 16.30. 

Kerhossa on leikitty teatterileikkejä sekä tehty pieniä näytelmiä ja kuvattu elokuvia. Kerhoon voi tulla tutustumaan ensimmäisillä kerroilla yhdeksi tai kahdeksi kerraksi, mutta pidemmällä aikavälillä toivomme sitoutumista kerhoon. Kerho on ilmainen.

Kädentaitokerho tiistain klo 15.00 – 16.00. 

Kädentaitokerhossa askarrellaan ja taiteillaan monipuolisesti. Kerho on avoin ja sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen mukaan. Kerho on ilmainen.

Minecraft – kerho perjantaisin 15.30 – 16.30. 

​Ohjaajien ja lasten yhteinen Minecraft – rakennusprojekti nutalla. Peliä pelataan isolta valkokankaalta nutan salissa Xbox One – pelikonsolilla
Pelikerho on avoin ja sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen mukaan. Jos halukkaita pelaajia on paljon, kaikki eivät välttämättä pääse joka viikko pelaamaan, mutta pidämme huolen, että pelimahdollisuuksia tarjotaan tasaisesti kaikille pitkin syksyä. Kerho on ilmainen.