Kerhot 3.-7.-luokkalaisille

Järjestämme nuorisotalolla toimintakauden aikana kerhoja, joista osa on ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Osaan kerhoista tarvitsemme ilmoittautumisen vanhemmilta, muihin riitää nuoren oma ilmoitus osallistumisesta. Kerhoihin voivat osallistua kaikki 3-7.-luokkalaiset, joilla on voimassa oleva nuorisotalon jäsenkortti. Lisäksi meillä toimii lapsista koostuva talotoimikunta, joka kokoontuu keskiviikkoisin klo 15-16. Talotoimikuntaan voivat tulla mukaan kaikki 3.-7.luokkailaiset nuorisotalon kävijät, jotka ovat kiinnostuneita järjestämään ja kehittämään nuorisotalomme toimintaa yhdessä ohjaajien kanssa.

Kokkikerhot kevät 2020

Järjestämme kevään aikana yhteensä kolme kokkikerhoa, joista jokainen kerho kokoontuu viisi kertaa. Kerho on maanantaisin klo 15.30-17.00. Ensimmäinen kerho järjestetään 20.1.-24.2.2020 (Hiihtolomaviikolla ei ole kerhoa), toinen 2.3.-30.3.2020 ja kolmas 6.4.-11.5.2020. Kerhomaksu on 10€/5 kertaa ja kerhoon ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostilla osoiteeseen: munkkivuoren.nuorisotalo@nuorisoseurat.fi


 Teatterikerho

Teatterikerho kokoontuu torstaisin klo 15.30-16.30. Kerhossa on leikitty teatterileikkejä sekä tehty pieniä näytelmiä ja elokuva. Kerhon tavoitteena on tänä keväänä valmistaa lyhytelokuva Kaikki kuvaa -kilpailuun. Kerhoon voi tulla tutustumaan yhdeksi tai kahdeksi kerraksi, mutta pidemmällä aikavälillä toivomme sitoutumista kerhoon joka torstai. Jos kerholaisilla on mielenkiintoa toteuttaa lyhytelokuva -projekti, olemme erikseen yhteydessä kerholaisten vanhempiin. Kevätkauden kerho alkoi 9.1.2020.

Käsityökerho

Nuorisotalon käsityökerho alkaa 28.1. tiistaina ja jatkuu siitä eteenpäin viikoittain klo 15-16.00. Käsityökerhossa harjoitellaan kädentaitojen eri muotoja sekä tehdään taidetta. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: munkkivuoren.nuorisotalo@nuorisoseurat.fi

Minecraft

​Nutalla alkaa ohjaajien ja lasten yhteinen Minecraft – rakennusprojekti perjantaina 17.1.2020. Peliä pelataan isolta valkokankaalta nutan salissa perjantaisin klo 15.30 – 16.30.
Pelikerho on avoin ja sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen mukaan. Jos halukkaita pelaajia on paljon, kaikki eivät välttämättä pääse joka viikko pelaamaan, mutta pidämme huolen, että pelimahdollisuuksia tarjotaan tasaisesti kaikille pitkin kevättä.