Kerhot 3.-7.-luokkalaisille

Järjestämme nuorisotalolla syksyn aikana kerhoja, joista osa on ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Maksullisiin kerhoihin tarvitsemme ilmoittautumisen vanhemmilta, muihin riitää nuoren oma ilmoitus osallistumisesta. Kerhoihin voivat osallistua kaikki 3-7.luokkalaiset, joilla on voimassa oleva nuorisotalon jäsenkortti. Lisäksi meillä toimii lapsista koostuva talotoimikunta, joka kokoontuu keskiviikkoisin klo 15-16. Talotoimikuntaan voivat tulla mukaan kaikki 3.-7.luokkailaiset nuorisotalon kävijät, jotka ovat kiinnostuneita järjestämään ja kehittämään nuorisotalomme toimintaa yhdessä ohjaajien kanssa.

Kokkikerho 2   21.10-18.11.2019

Maanantaisin klo 15.30-17.00. Kerhomaksu on 10€/5 kertaa ja kerhoon ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostilla osoiteeseen: munkkivuoren.nuorisotalo@nuorisoseurat.fi. Muistathan kertoa kokkikerhoon osallistujan mahdolliset ruoka-aine allergiat ilmoittautumisen yhteydessä. Kerhoon mahtuu 6 ensimmäiseksi ilmoittaunutta kokkailijaa.


*Seuraavat kokkikerhot ovat alkamassa kevätkaudella 2020*

Teatterikerho

Torstaisin klo 15.30-16.30. Kerho on ilmainen. Teatterikerhossa on aktiviinen ryhmä, joka on harjoitellut ja valmistellut muutaman esityksen viime keväänä. Seuraavan kerran kerhoon on mahdollista tulla mukaan kevätkaudella 2020.