Iltapäivätoiminta

Stadin Nuorisoseurat ry järjestää perusopetuslain mukaista lakisääteistä iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille Munkkivuoren nuorisotalolla. Toiminassa ovat Helsingin kaupungin kasvatuksen ja toimialan valitsemat koululaiset. Toiminta on maksullista.

Hakeminen ja valinnat
Lapset valitaan iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi kerrallaan. Hakulomakkeita toimintaan saa kouluista sekä sähköisessä muodossa kasvatuksen ja koulutuksen kotisivuilta hakuajan alkaessa. Hakulomakkeita saa myös kaikista iltapäivätoiminnan toimintapaikoista.

Hakulomake toimitetaan hakuaikana siihen toimintapaikkaan, johon ensisijaisesti haetaan. Hallinnollinen päätös lapsen ottamisesta iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille __________ mennessä.

Iltapäivätoiminnan päivystysnumero on (040) 824 6554. Poissaolot tulee ilmoittaa tähän numeroon.

Toimintamme pähkinänkuoressa:

Toimimme palveluntarjoajana Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle. Toimintaamme säätelee laki aamu- ja iltapäivätoiminnasta.

Toimintaa on Helsingin kaupungin koululaitoksen virallisina arkikoulupäivinä klo 12.00-17.00.

Toimintamme lähtökohtana ovat opetushallituksen aamu- ja iltapäivätoiminnan tavoitteet, joista tärkeimpinä:

  • Osallisuuden, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen sekä sosiaalisuuden vahvistaminen
  • Hyvinvoinnin, tunne-elämän ja sosiaalisen kehityksen tukeminen
  • Eettisen kasvun tukeminen

Tarjoamme päivittäin monipuolista ohjattua tekemistä, virkistävää vastapainoa ja tukea koulutyölle: ulkoilua, liikuntaa, askartelua, musiikkia, ilmaisua ja retkiä viikkoteemoihin liittyen. Lisäksi iltapäivän aikana on mahdollisuus läksyjen tekoon, vapaa-ajanviettoon kavereiden kanssa tai lepoon tutussa ja turvallisessa ympäristössä.

Maksut ovat klo 16.00 asti jatkuvasta toiminnasta 100e/kk ja klo 17.00 asti jatkuvasta toiminnasta 120e/kk.

Ohjaajina lakisääteisessä iltapäivätoiminnassa ovat nuorisotalon AMK-tutkinnon suorittaneet koulutetut nuorisoalan ammattilaiset ja läheisen ala-asteen koulunkäyntiavustajat.

Lataa Stadin Nuorisoseurat ry:n iltapäivätoiminnann esite tästä.

Lisätietoja: vastaava iltapäivätoiminnan ohjaaja Kaija-Liisa Seppälä (040) 824 6554 tai kaija-liisa.seppala@nuorisoseurat.fi