Torstaista 13.8 alkaen olemme auki normaalin aikataulun mukaisesti.

Korona
Seuraamme Helsingin kaupungin ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen ohjeita ja suosituksia toimintamme järjestämisessä.  Olemme lisänneet tilojemme siivousta.

Rajoitamme toistaiseksi nuorisotalon avoimeen toimintaan tulevien lasten määrää niin, että sisätiloissa ei ole yli 40 lasta samaan aikaan. Tämä voi tarkoittaa sitä, että useina päivinä viikossa nuorisotalo on täynnä. Lähitulevaisuudessa saatamme siirtyä rajoittamaan nuorisotalolla käyntiä eri luokka-asteiden mukaan.

– Kaikkien nuorisotalolle tulijoiden tulee puhdistaa kätensä käsidesillä tai käydä pesemässä kätensä nuorisotalon vessassa.

– Flunssaoireisena ei voi tulla nuorisotalolle. Emme voi päästää flunssaoireisia lapsia sisään. Jos täällä oleva lapsi alkaa oireilemaan talolla ollessaan, olemme yhteydessä vanhempiin ja lähetämme lapsen kotiin.

– Jos tulet hakemaan lastasi nuorisotalolta, sovithan asian niin, että voit hakea lapsen talon pihalta. Tällä pyrimme vähentämään nuorisotalon sisällä käyvien aikuisten määrää. Jos sinulla on tärkeää tai kiireellistä asiaa, voi toki tulla nuorisotalolle. Pyydämme silloin, että kirjoitat nimesi kävijälistaamme.

Nuorisotalo Kameleontti toivottaa kävijät tervetulleeksi Munkkivuoreen!

Kameleontti tarjoaa ohjattua harrastus- ja kulttuuritoimintaa, kuten kädentaitoja, teatteria, tanssia, musiikkia ja leivontaa. Kameleontti järjestää iltapäivätoimintaa 1.-2. -luokkalaisille sekä avointa toimintaa 3.-7. -luokkalaisille.

​Löydymme instagramista ja TikTokista nimellä @nutamunkki!

Aukioloajat:

Maanantai – torstai klo 12 – 18

Perjantai klo 12 – 17​

TORSTAI 3.9. TALO ON POIKKEUKSELLISESTI KIINNI.

Yleiset asiat: 045 258 6852
Iltapäivätoiminta: 040 824 6554
Raumantie 5, 00350 HELSINKI

munkkivuoren.nuorisotalo(at)nuorisoseurat.fi

Whatsapp: 045 258 6852

Taustajärjestäjät​

Kameleontti on Stadin Nuorisoseurojen hallinnoima järjestövetoinen nuorisotalo. Yhteistyötä tehdään Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen, sosiaalitoimiston, alueen koulujen, päiväkotien, seurakunnan ja muiden tahojen kanssa. Nuorisotalo Kameleontti toteuttaa ohjauksellista ja kulttuuripainotteista toiminta-ajatusta kaikessa toiminnassaan olipa kyseessä iltapäiväkerho-, avoin- tai kerhotoiminta.

Työssäoppijat / työharjoittelijat

Otamme mahdollisuuksien mukaan alaa opiskelevia opiskelijoita (yhteisöpedagogeja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajia, lastenohjaajia) palkattomille työssäoppimis- ja työharjoittelujaksoille. Yhteydenotot sähköpostitse.