​Tanssia! Teatteria! Sirkusta! Askartelua! Maalausta! Musiikkia!

Kesän 2019 leiri-ilmoittatumiset aukeavat joulukuussa 2018

Luova lava – päiväleireillä pidetään hauskaa ja opitaan yhdessä teatterin, tanssin, musiikin, sanataiteen ja kuvataiteen parissa. Leireille ovat kaikki tervetulleita sillä leireillä on tekemisen Riemua. Helsingissä kesän 2019 leiripaikkoja ovat ainakin Laajasalon Nuorisotalo, Kannelmäen Nuorisotalo, Kallahden Nuorisotalo, Munkkivuoren Nuorisotalo, Siltamäen kerhotila, Viikin Nuorisotalo, Haagan nuorisotalo, Tapanilan kylätila, Myllykylän kylätalo ja Käenkuja Sörnäisissä. Leiripäivien pituus on 9.30-15.30. 

Luova lava lapsille -leirit on 7-11-vuotiaille ( s. 2011 - 2008 ) tarkoitettua luovaa kesätoimintaa. Luova lava -päiväleireillä lapsella on mahdollisuus tutustua eri taiteen aloihin, harjoittaa esiintymisvalmiuttaan ja opetella sosiaalisia taitoja yhdessä muiden lasten kanssa. Leireillä päivät kuluvat leikkien, pelaten, laulaen, liikkuen, ulkoillen, tanssien, piirtäen, askarrellen, musisoiden tai retkeillen.

Leireillä hyödynnetään lasten omaa luovuutta ja improvisointia, leiriläisiltä ei kuitenkaan vaadita aiempaa kokemusta taiteiden alalta. Leirit huipentuvat Hetki Taiteilijana konserttiin, jossa kaikki leiriläiset pääsevät lavalle. 

Luova lava lapsille -toiminnan tavoitteita ovat: 

Tekemisen riemu  

  • toiminta on iloista ja hauskaa 
  • Osallistujilla on mahdollisuus ylittää itsensä ja kokea onnistumisen iloa 
  • Toiminnasta saa uusia taitoja, joista on hyötyä    läpi elämän, kuten esiintymistaidon harjoittelu

  Yhteisöllisyys   

  • Lapset ja nuoret ovat osa suurempaa       monikulttuurista yhteisöä    
  • Toiminta on kaikille avointa ja tasa-arvoista

 Osallisuus

  • Lapset ja nuoret ideoivat ja toteuttavat    toimintaa itse  
  • Osallistujat oppivat ja saavat uusia          kokemuksia itse tekemällä    
  • Laadukasta, kasvattavaa toimintaa        
  • Osaavat ohjaajat tukevat lasten kasvua ja luovat turvallisen ilmapiirin leiritoimintaan
  • Toiminnassa toteutuu Nuorisoseurojen  kasvatusnäkemys

Kesän leirihinta on 110 euroa ja toinen leiriviikko 100 euroa. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta sisältää ohjelman, materiaalit, T-paidan, vakuutuksen, lämpimän ruoan ja välipalan sekä tietysti Hetki Taiteilijana konsertin.

Peruutusehdot:

Leirin voi perua 30.4. asti niin, että jo maksettu leirimaksu palautetaan muutoin kokonaan, mutta siitä peritään 10 euron käsittely - ja toimistokulu. 1.5. jälkeen peruutetusta leiristä ei  hyvitetä rahoja takaisin ilman lääkärintodistusta. Myös tässä tapauksessa perimme 10 euron käsittely- ja toimistokulun. Peruutus tulee tehdä osoitteeseen pirita.laiho@nuorisoseurat.fi

Lisätiedot​​ ​Pirita Laiho,                                      ​​​pirita.laiho@nuorisoseurat.fi, 040-5587870


Kesän 2018 leirivideot voit katsoa tästä