​Tanssia! Teatteria! Sirkusta! Askartelua! Maalausta! Musiikkia! 

Luova lava – päiväleireillä pidetään hauskaa ja opitaan yhdessä teatterin, tanssin, musiikin, sanataiteen ja kuvataiteen parissa. Leireille ovat kaikki tervetulleita sillä leireillä on tekemisen Riemua. Helsingissä kesän 2019 leiripaikkoja olivat Laajasalon Nuorisotalo ( kauppakeskus saari ), Kannelmäen Nuorisotalo, Kallahden Nuorisotalo, Munkkivuoren Nuorisotalo, Siltamäen kerhotila, Viikin Nuorisotalo, Haagan nuorisotalo, Ruoholahden nuorisotalo, Tapanilan kylätila, Myllykylän kylätalo ja Käenkuja Sörnäisissä.

Ilmoittautumiset kesän 2020 leireille avataan alkuvuodesta 2020.

 

Molempien leiriviikkojen perjantaina järjestetään kaikkien leirien yhteinen Hetki Taiteilijana konsertti, jossa jokainen leiriläinen pääsee esiintymään lavalle. 

Luova lava -leirit on 7-11-vuotiaille (s.2011 - 2008 ) tarkoitettua luovaa kesätoimintaa. Luova lava -päiväleireillä lapsella on mahdollisuus tutustua eri taiteen aloihin, harjoittaa esiintymisvalmiuttaan ja opetella sosiaalisia taitoja yhdessä muiden kanssa. Leireillä päivät kuluvat leikkien, pelaten, laulaen, liikkuen, ulkoillen, tanssien, piirtäen, askarrellen, musisoiden tai retkeillen.

Leireillä hyödynnetään lasten omaa luovuutta ja improvisointia, leiriläisiltä ei kuitenkaan vaadita aiempaa kokemusta taiteiden alalta. Leirit huipentuvat Hetki Taiteilijana konserttiin, jossa kaikki leiriläiset pääsevät lavalle. 

Luova lava -toiminnan tavoitteita ovat: 

Tekemisen riemu  

  • toiminta on iloista ja hauskaa 
  • Osallistujilla on mahdollisuus ylittää itsensä ja kokea onnistumisen iloa 
  • Toiminnasta saa uusia taitoja, joista on hyötyä    läpi elämän, kuten esiintymistaidon harjoittelu

  Yhteisöllisyys   

  • Lapset ja nuoret ovat osa suurempaa       monikulttuurista yhteisöä    
  • Toiminta on kaikille avointa ja tasa-arvoista

 Osallisuus

  • Lapset ja nuoret ideoivat ja toteuttavat    toimintaa itse  
  • Osallistujat oppivat ja saavat uusia          kokemuksia itse tekemällä    
  • Laadukasta, kasvattavaa toimintaa        
  • Osaavat ohjaajat tukevat lasten kasvua ja luovat turvallisen ilmapiirin leiritoimintaan
  • Toiminnassa toteutuu Nuorisoseurojen  kasvatusnäkemys

Kesän yhden viikon leirihinta on 115 euroa ja kaksi leiriviikkoa yhteensä 215 euroa. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta sisältää ohjelman, materiaalit, T-paidan, vakuutuksen, lämpimän ruoan ja välipalan sekä tietysti Hetki Taiteilijana konsertin.

Peruutusehdot:

Leirin voi perua 30.4. asti niin, että jo maksettu leirimaksu palautetaan muutoin kokonaan, mutta siitä peritään 10 euron käsittely - ja toimistokulu. 1.5. jälkeen peruutetusta leiristä ei  hyvitetä rahoja takaisin ilman lääkärintodistusta. Myös tässä tapauksessa perimme 10 euron käsittely- ja toimistokulun. Peruutus tulee tehdä osoitteeseen pirita.laiho@nuorisoseurat.fi

Lisätiedot Pirita Laiho tai Judit Kemppilä                pirita.laiho@nuorisoseurat.fi, 040 558 7870

judit.kemppila@nuorisoseurat.fi, 050 439 3841


Kesän 2018 leirivideot voit katsoa tästä