Leiritoiminta

Munkkivuoren nuorisotalon kesän 2021, ilmoittautuminen käynnissä!

Ilmoittautumaan leireille pääset tästä: https://puoti.nuorisoseurat.fi/fi/p/ilmoittautuminen

    

Luova Lava leirit 7.-11.6 (täynnä) ja 14.-18.6.2021

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Lasten oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.

Leireillä leiriläinen pääsee tutustumaan monipuolisesti eri esittävän taiteen aloihin kuten tanssiin ja teatteriin, unohtamatta muita perinteisiä leiritouhuja kuten kädentaitoja, leikkejä ja ulkoilua. Leirit ovat kaikille avoimia.

Luova lava lapsille -leirit on suunnattu 7-11 -vuotiaille koululaisille ja ne tarjoavat mukavaa ohjelmaa ja uusia kavereita. . Osallistuakseen leireille lapselta ei vaadita tietyn lajin tai taiteenalan harrastuneisuutta eikä muita erityistaitoja.

Leiriläisille kuuluu ohjelmaan oman leiriviikon perjantaina järjestettävä Hetki taiteilijana esitys jonka lapset ideoivat ja suunnittelevat leiriviikon aikana (esim. tanssi, teatteri tai sirkus). Konsertit ovat 11.6. ja 18.6. klo 14.00.

Yhden viikon leirin hinta on 115 euroa (sis. ohjelman, vakuutuksen, t-paidan sekä lämpimän ruuan ja välipalan päivittäin). Leiriaika on päivittäin klo 9.30-15.30

Sopiva Sekoitus päiväleiri 21.6-24.6.2021