Leiritoiminta

 Kesän 2024 kesäleirit

    

Luova lava leiri 1 3.-7.6.2024 ja Luova lava leiri 2 10.-14.6.2024

Luova lava –päiväleireille ovat tervetulleita kaikki 7–11-vuotiaat lapset. Luova lava –leireillä pidetään hauskaa ja opitaan yhdessä eri taiteenaloista, erityisesti tanssista, teatterista ja musiikista. Luova lava –leirien keskiössä on lasten oma luovuus. Toiminnassa tutustutaan useisiin taiteenaloihin leikkien ja harjoitteiden kautta ja niissä noudatetaan nuoriseurojen arvoja: yhteisöllisyys, osallisuus, yhdenvertaisuus ja moninaisuus. Mukaan leireille voi tulla matalalla kynnyksellä, sillä aikaisempaa kokemusta taiteen harrastamisesta ei tarvitse olla! Leirien aikana lapset ja nuoret pääsevät yhdessä ohjaajien kanssa suunnittelemaan ja valmistelemaan Hetki taiteilijana –esityksen, jotka esitetään leiriviikon päätteeksi. Esityksiin ovat tervetulleita myös leiriläisten perheet. Hetki taitelijana –esityksessä jokaisella leirille osallistuneella on mahdollisuus päästä kokeilemaan esiintymistä yhdessä muiden kanssa sekä saada onnistumisen kokemuksia! Ilmoittautumaan pääset täältä: https://puoti.nuorisoseurat.fi/fi/p/ilmoittautuminen

Seikkailumatkalla Helsingissä leiri 1 3.-7.6.2024 ja Seikkailumatkalla Helsingissä leiri 2 10.-14.6.2024

Seikkailumatkalla -päiväleirillä retkeillään päivittäin eri kohteissa Helsingissä. Pääset kokeilemaan ulkoiluaiheisia touhuja kuten erätaitoja, lintubongausta, seikkailua, uintia ja ennen kaikkea yhdessäoloa muiden leiriläisten kanssa. Leiri sisältää tutustumista pääkaupunkiseudun ulkoilu- ja retkikohteisiin säässä kuin säässä. Aikaisempaa kokemusta retkeilystä ei tarvita. Leiri on tarkoitettu 3.-7.luokkalaisille (2014-2010 vuosina syntyneille).

Leiriaika on päivittäin klo 9.00-15.00, tarkempi ohjelma tulee leirikirjeessä, joka lähetetään sähköpostilla lähempänä leirin alkamista. Kokoontuminen ja lähtö retkille Munkkivuoren nuorisotalolta. Leirin hinta on 60 euroa (sis. ohjelman, vakuutuksen, retkimaksut ja ruoan). Maksu suoritetaan mobilepaylla ilmoittautumisen yhteydessä numeroon 67256, kommenttikenttään kirjoitetaan ’’lapsen nimi, leirimaksu viikko1 tai viikko2’’.

Leirit ovat saman sisältöiset.

Ilmoittautuminen leiri 1, 3.-7.6.2024 https://forms.office.com/e/QWDc9vskXA

Ilmoittautuminen leiri 2, 10-14.6.2024 https://forms.office.com/e/btaZrBr6Xz

Lisätietoja: Iida Lonkila iida.lonkila@nuorisoseurat.fi