Leiritoiminta

Munkkivuoren nuorisotalon kesän 2020 leirit ovat täynnä.

    

Luova Lava leirit 1.-5.6. ja 8.-12.6.2020 

Kummatkin Luova Lava – leirit ovat täynnä

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Lasten oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.

Leireillä leiriläinen pääsee tutustumaan monipuolisesti eri esittävän taiteen aloihin kuten tanssiin ja teatteriin, unohtamatta muita perinteisiä leiritouhuja kuten kädentaitoja, leikkejä ja ulkoilua. Leirit ovat kaikille avoimia.

Luova lava lapsille -leirit on suunnattu 7-11 -vuotiaille koululaisille (vuosina 2009-2012 syntyneet) ja ne tarjoavat mukavaa ohjelmaa ja uusia kavereita. . Osallistuakseen leireille lapselta ei vaadita tietyn lajin tai taiteenalan harrastuneisuutta eikä muita erityistaitoja.

Leiriläisille kuuluu ohjelmaan oman leiriviikon perjantaina järjestettävä Hetki taiteilijana esitys jonka lapset ideoivat ja suunnittelevat leiriviikon aikana (esim tanssi, teatteri tai sirkus). Konsertit ovat 5.6. ja 12.6. klo 14.00.

Yhden viikon leirin hinta on 115 euroa (sis. ohjelman, vakuutuksen, t-paidan sekä lämpimän ruuan ja välipalan päivittäin). Leiriaika on päivittäin klo 9.30-15.30

Sopiva Sekoitus päiväleiri 15.6-18.6.2020

Leiri on täynnä

8-12-vuotiaille lapsille (vuonna 2008 – 2011 syntyneet) klo. 9.30 – 16.00 päivittäin

Taidetta ja ruokaa! Leiriläiset pääsevät kokeilemaan taiteen eri tyylilajeja ja kokkaamaan nuorisotalon keittiössä herkullisia ruokia, välipaloja ja jälkkäreitä. Viikon aikana teemme myös retkiä Helsingissä.

Hinta: 95€. (sis. retket, vakuutus, bussiliput ja pääsymaksut kohteisiin sekä lämmin ruoka ja välipala/retkieväät).

Mukaan leirille tarvitaan säänmukainen varustus sekä hyvät kävelykengät. Päiväkohtainen leiriohjelma lähetetään toukokuun aikana sähköpostilla.

Kaikkien leirien hinnat ja ilmoittautumiset: https://puoti.nuorisoseurat.fi/fi/p/ilmoittautuminen