Luova lava -kerhot

Luova lava -kerhot ja harrastusryhmät

Luova lava –toiminta tukee lasten taidekasvatusta. Toiminta on suunnattu 7-12 –vuotiaille lapsille ja nuorille. Ohjaajina toiminnassa toimii kulttuurialan ammattilaiset apunaan alan opiskelijat tai alan opintoja suunnittelevat.

Luova lava –toiminnan lähtökohtana on lasten luovuus, jota pyritään tukemaan eri taiteen alojen ohjaajien toimesta. Toiminnassa tutustutaan useisiin taiteenaloihin leikkien ja harjoitteiden kautta ja niissä noudatetaan nuoriseurojen arvoja: yhteisöllisyys, osallisuus ja yhdenvertaisuus. Luova lava –toiminta huipentuu Hetki taiteilijana esitykseen, jossa lasten yhdessä suunnittelema ja valmistama esitys tuodaan näyttmölle.​

Luova lava  –toiminnasta on nopeassa ajassa tullut merkittävä kulttuurisen nuorisotyön muoto, jossa lapset saavat laadukasta ohjausta kulttuurialan ammattilaisten ohjaamana, kokemuksen osallisuudesta ja yleisö osansa lasten energiasta. Luova Lava -toiminta palkittiin syksyllä 2017 Nuorisoyhteistyö Allianssin myötämällä nuori toimija tunnustuksella.

​Syksyn kerhotoimintaa suunnitellaan parhaillaan. Vallilan, Kalasataman, Viikin ja Hapen ryhmät jatkavat toimintaansa. Myös muualle Helsinkiin tullaan järjestämään toimintaa.

Lisätiedot: Sari Svensson,  040-5780 722 sari.svensson@nuorisoseurat.fi

Luova lava -kerhoihin ja ryhmiin ilmoittaudutaan  Nuorisoseurapuodin kautta Tästä