Luova lava -kerhot

Luova lava –toiminta tukee lasten taidekasvatusta. Toiminta on suunnattu 7-12 –vuotiaille lapsille ja nuorille. Ohjaajina toiminnassa toimii kulttuurialan ammattilaiset apunaan alan opiskelijat tai alan opintoja suunnittelevat.

Luova lava –toiminnan lähtökohtana on lasten luovuus, jota pyritään tukemaan eri taiteen alojen ohjaajien toimesta. Toiminnassa tutustutaan useisiin taiteenaloihin leikkien ja harjoitteiden kautta ja niissä noudatetaan nuoriseurojen arvoja: yhteisöllisyys, osallisuus ja yhdenvertaisuus. Luova lava –toiminta huipentuu Hetki taiteilijana esitykseen, jossa lasten yhdessä suunnittelema ja valmistama esitys tuodaan näyttmölle.​

Luova lava  –toiminnasta on nopeassa ajassa tullut merkittävä kulttuurisen nuorisotyön muoto, jossa lapset saavat laadukasta ohjausta kulttuurialan ammattilaisten ohjaamana, kokemuksen osallisuudesta ja yleisö osansa lasten energiasta. Luova Lava -toiminta palkittiin syksyllä 2017 Nuorisoyhteistyö Allianssin myötämällä nuori toimija tunnustuksella.

Luova Lava kerhoja järjestetään keväällä Vallilassa, Kalasatamassa, Viikissä ja toimintakeskus Hapessa.

Luova lava -kerhoihinja ryhmiin ilmoittaudutaan  ​www.nuorisoseurat.fi/puoti