Avoin nuorisotalotoiminta

Tarjolla paljon tekemistä!

Tule pelaamaan pleikka nelosta, xbox onea, bilistä, pöytäjalkapalloa, lautapelejä, muuten vaan hengaamaan ja tapaamaan kavereita tai juttelemaan ohjaajien kanssa. Nutalla on kiska, josta voit ostaa juotavaa ja pientä syötävää joka päivä klo 15.00 alkaen ja päättyen 1/2h ennen kuin nuta menee kiinni. Kioski on toistaiseksi suljettu.

Voit myös kuunnella musaa tai katsella telkkua. Lisäksi liikuntasalimme on joka päivä käytössäsi. Salissa voi esimerkiksi pelata sählyä ja sisäfudista, leikkiä ja rakennella isoilla pehmopalikoilla, tanssia tai vaikka harjoitella näytelmää.

Nuorisotalolla on 2 nopeilla internet-yhteyksillä varustettua tietokonetta netissä surffailuun tai pelailuun. Kaiken nuorisotalolla lapsille tarjottavan median sisällön (pelit, tv, leffat) ikäraja on korkeintaan K-7.

Välipala (välipalan myynti alkaa jälleen ma. 4.10.2021)

Välipalan hinta on 1,50 €, jonka lisäksi nuorisotalolta voi ostaa 10 (15€) tai 20 (30€) kerran välipalakortteja. Emme käsittele käteistä rahaa vaan välipalakortit ostetaan ennakkoon mobilepay-sovellutuksella. Välipalaa tarjoillaan joka päivä klo 14.15-15.15. Tarjolla on vaihtuvasti esim. voileipiä, kasviksia, hedelmiä, rahkaa tai mysliä, puuroa, muroja sekä jogurttia. Kaikki ruuat ovat laktoosittomia.

Ohjeet välipalakortin ostoon:

Avaa mobile pay puhelimesta. Syötä summa 15€/30€ ja paina jatka. Syötä numeroksi: 67256 (Stadin nuorisoseurat). Kirjoita ”lisää kommentti” kohtaan ”Välipalakortti / lapsen nimi). Maksu kirjautuu järjestelmäämme heti (tarkistamme uudet kirjaukset arkipäivisin kerran vuorokaudessa). Säilytämme tiedon lapsen välipaloista nuorisotalolla.

Nutan löytötavarat

Nuorisotalon löytötavaralaatikkoon kiertyy joka viikko paljon tavaraa. Jos jotain on hukassa, kannattaa tulla katsomaan löytyykö se täältä. Muistutamme myös nimikoimaan kaikki varusteet, se helpottaa omistajien löytymistä.

Teemapäivät

Kameleontin avoimessa toiminnassa on paljon teemapäiviä ja tapahtumia. Luvassa on mm. musaa, askartelua, peliturnauksia,  kilpailuja, ruuan laittoa, kädentaitoja ja muuta mukavaa. Tiedotamme tapahtumista ja retkistä nettisivuillamme, nuorisotalon ilmoitustaululla sekä sosiaalisessa mediassa.

Retket

Leopardi Korkesaaressa 

Teemme retkiä pääkaupunkiseudulla ympäri vuoden. Suosittuja retkikohteita ovat mm. Seurasaari ja Kissojen Yö – tapahtuma Korkeasaaressa. Lapset ja nuoret pääsevät vaikuttamaan retkikohteiden valintaan.

Jäsenkortti

Avoimeen toimintaan ja leireille osallistuminen vaatii voimassaolevan jäsenkortin, joka on ilmainen. Jäsenkortti on voimassa vuoden 2022 kesäkuun loppuun asti. Jäsenkorttia varten huoltajien tulee ensin täyttää jäsenkorttihakemus.

Pääkaupunkiseudun nuorisotaloista hankitut jäsenkortit käyvät myös Kameleontissa. Jäsenkortilla pääsee osallistumaan avoimen toiminnan lisäksi retkille, nuorisotalon sisäisiin tapahtumiin, kerhoihin ja käyttämään tietokoneita ja pelikonsoleita. Jäsenkortti sisältää myös tapaturmavakuutuksen nutan toiminnassa ja retkillä.

Tulosta jäsenkorttihakemus tai nouda se nutalta:

jäsenkorttihakemus 2021-22