Avoin nuorisotalotoiminta

Kevään erikoispäiviä:

Hiihtolomaviikolla (vk 8) nuta auki ti. klo.12.00 – 17.00.

Nuta auki pe.2.3.2018 klo.12.00 – 20.30. Illalla luvassa erikoisohjelmaa.

MLL kirpputori la. 10.3.2018 klo.10.00 – 12.00. Nuta pitää kirpputorilla kahviota. Pöytävaraukset alkavat ma.26.2.2018 klo.12.00. Varaukset puhelimitse 045 258 6852 tai paikanpäältä.

Yönuta pe.23.3 – la.24.3.2018. Ilmoittautumiset alkavat myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

 

Tarjolla paljon tekemistä!

Tule pelaamaan pleikka kolmosta, pleikka nelosta, xboxonea, bilistä, pingistä, pöytäjalkapalloa, lautapelejä, muuten vaan hengaamaan ja tapaamaan kavereita tai juttelemaan ohjaajien kanssa. Nutalla on kiska, josta voit ostaa juotavaa ja pientä syötävää päivittäin.

Voit myös kuunnella musaa tai katsella telkkua. Lisäksi liikuntasalimme on joka päivä käytössäsi. Salissa voi esimerkiksi pelata sählyä ja sisäfudista, leikkiä ja rakennella isoilla pehmopalikoilla, tanssia tai vaikka harjoitella näytelmää.

Lisäksi nutalla on 3 nopeilla internet-yhteyksillä varustettua tietokonetta netissä surffailuun tai pelailuun.

Välipala

Tarjoamme välipalaa avoimen toiminnan kävijöille. Välipalan hinta on 1,20 €, jonka lisäksi nuorisotalolta voi ostaa 10 (12€) tai 20 (24€) kerran välipalakortteja. Välipalaa tarjoillaan joka päivä klo 13.30-15.00. Tarjolla on vaihtuvasti esim. voileipiä, kasviksia, hedelmiä, rahkaa tai mysliä, puuroa sekä jogurttia.

Teemapäivät

Kameleontin avoimessa toiminnassa on paljon teemapäiviä. Luvassa on mm. musaa, askartelua, peliturnauksia,  kilpailuja, ruuan laittoa, kädentaitoja ja muuta mukavaa. Lisäksi teemme retkiä pääkaupunkiseudulla.

Retket

Leopardi Korkesaaressa

Teemme retkiä pääkaupunkiseudulla ympäri vuoden. Suosittuja retkikohteita ovat mm. Megazone ja Kissojen Yö – tapahtuma (tehty jo syksyllä 2017) Korkeasaaressa. Lapset ja nuoret pääsevät vaikuttamaan retkikohteiden valintaan.

Jäsenkortti

Avoimeen toimintaan ja leireille osallistuminen vaatii voimassaolevan jäsenkortin, joka on ilmainen. Jäsenkortti on voimassa vuoden 2018 kesäkuun loppuun asti. Jäsenkorttia varten huoltajien tulee ensin täyttää henkilötietolomake.

Jäsenkortilla pääsee osallistumaan avoimen toiminnan lisäksi retkille, nuorisotalon sisäisiin tapahtumiin, kerhoihin ja käyttämään tietokoneita ja pelikonsoleita. Jäsenkortti sisältää myös tapaturmavakuutuksen nutan toiminnassa ja retkillä.

TÄYTÄ JÄSENTIETOLOMAKE