Avoin nuorisotalotoiminta

Tulevia tapahtumia:

Hiihtolomaviikko: Nuorisotalo auki ma-ke klo 11-16, to-pe kiinni.

Yönuta 15. – 16.3.2019. Ilmoittautumiset alkavat ke. 27.2.2019
Munkkivuoren nuorisotalo Kameleontti järjestää yönutan 3.-6.-luokkalaisille
pe – la 15.–16.3.2019. Nuorisotalon kävijät ovat valinneet kevään yönutan teemaksi  viidakkomysteerin. Tapahtuma alkaa perjantai-iltana klo 19.00 ja päättyy lauantaiaamuna klo 07.30. Osallistumismaksu on 12€ + voimassaoleva nuorisotalon jäsenkortti. Hintaan sisältyvät yöruoka ja aamupala. Yönuta tulee olla maksettuna maanantaina 11.3.2019 klo.18.00 mennessä.

Tarjolla paljon tekemistä!

Tule pelaamaan pleikka kolmosta, pleikka nelosta, xbox onea, bilistä, pingistä, pöytäjalkapalloa, lautapelejä, muuten vaan hengaamaan ja tapaamaan kavereita tai juttelemaan ohjaajien kanssa. Nutalla on kiska, josta voit ostaa juotavaa ja pientä syötävää joka päivä klo 15.00 alkaen ja päättyen 1/2 ennen kuin nuta menee kiinni.

Voit myös kuunnella musaa tai katsella telkkua. Lisäksi liikuntasalimme on joka päivä käytössäsi. Salissa voi esimerkiksi pelata sählyä ja sisäfudista, leikkiä ja rakennella isoilla pehmopalikoilla, tanssia tai vaikka harjoitella näytelmää.

Lisäksi nutalla on 3 nopeilla internet-yhteyksillä varustettua tietokonetta netissä surffailuun tai pelailuun.

Välipala

Välipalan hinta on 1,20 €, jonka lisäksi nuorisotalolta voi ostaa 10 (12€) tai 20 (24€) kerran välipalakortteja. Välipalaa tarjoillaan joka päivä klo 14.00-15.00. Tarjolla on vaihtuvasti esim. voileipiä, kasviksia, hedelmiä, rahkaa tai mysliä, puuroa sekä jogurttia.

Teemapäivät

Kameleontin avoimessa toiminnassa on paljon teemapäiviä ja tapahtumia. Luvassa on mm. musaa, askartelua, peliturnauksia,  kilpailuja, ruuan laittoa, kädentaitoja ja muuta mukavaa. Tiedotamme tapahtumista ja retkistä nettisivuillamme, nuorisotalon ilmoitustaululla sekä sosiaalisessa mediassa.

Retket

Leopardi Korkesaaressa

Teemme retkiä pääkaupunkiseudulla ympäri vuoden. Suosittuja retkikohteita ovat mm. Seurasaari ja Kissojen Yö – tapahtuma Korkeasaaressa. Lapset ja nuoret pääsevät vaikuttamaan retkikohteiden valintaan.

Jäsenkortti

Avoimeen toimintaan ja leireille osallistuminen vaatii voimassaolevan jäsenkortin, joka on ilmainen. Jäsenkortti on voimassa vuoden 2019 kesäkuun loppuun asti. Jäsenkorttia varten huoltajien tulee ensin täyttää jäsenkorttihakemus.

Pääkaupunkiseudun nuorisotaloista hankitut jäsenkortit käyvät myös Kameleontissa. Jäsenkortilla pääsee osallistumaan avoimen toiminnan lisäksi retkille, nuorisotalon sisäisiin tapahtumiin, kerhoihin ja käyttämään tietokoneita ja pelikonsoleita. Jäsenkortti sisältää myös tapaturmavakuutuksen nutan toiminnassa ja retkillä.

Tulosta jäsenkorttihakemus alla olevasta linkistä:

jäsenkorttihakemus 2018 syksy 2019 kevät