Avoin nuorisotalotoiminta

​Nuorisotalon ohjaajat ovat kesälomalla 30.6.-31.7.2018.

Nutan avoin toiminta jatkuu koulujen alkamisen kanssa samana päivänä eli  torstaina 9.8.2018.Tarjolla paljon tekemistä!

Tule pelaamaan pleikka kolmosta, pleikka nelosta, xbox360 kinectiä, bilistä, pingistä, pöytäjalkapalloa, lautapelejä, muuten vaan hengaamaan ja tapaamaan kavereita tai juttelemaan ohjaajien kanssa. Nutalla on kiska, josta voit ostaa juotavaa ja pientä syötävää joka päivä klo 15.15 alkaen ja päättyen tuntia ennen kuin nuta menee kiinni.

Voit myös kuunnella musaa tai katsella telkkua. Lisäksi liikuntasalimme on joka päivä käytössäsi. Salissa voi esimerkiksi pelata sählyä ja sisäfudista, leikkiä ja rakennella isoilla pehmopalikoilla, tanssia tai vaikka harjoitella näytelmää.

Lisäksi nutalla on 3 nopeilla internet-yhteyksillä varustettua tietokonetta netissä surffailuun tai pelailuun.

​​Maksullisiin kerhoihin voi ostaa etukäteen 5 €:n hintaisen kerhopassin joka toimii samoin kuin välipalakortti. Suosittelemme kerhopassin hankkimista!

Välipala

Tarjoamme välipalaa avoimen kävijöille alkaen viikolta 33. Välipalan hinta on 1,20 €, jonka lisäksi nuorisotalolta voi ostaa 10 (12€) tai 20 (24€) kerran välipalakortteja. Välipalaa tarjoillaan joka päivä klo 13.30-15.00. Tarjolla on vaihtuvasti esim. voileipiä, kasviksia, hedelmiä, rahkaa tai mysliä, puuroa sekä jogurttia.  

Teemapäivät

Kameleontin avoimessa toiminnassa on paljon teemapäiviä. Luvassa on mm. musaa, askartelua, peliturnauksia,  kilpailuja, ruuan laittoa, kädentaitoja ja muuta mukavaa. Lisäksi teemme retkiä pääkaupunkiseudulla.

Retket

Leopardi Korkesaaressa


Teemme retkiä pääkaupunkiseudulla ympäri vuoden. Suosittuja retkikohteita ovat mm. Megazone ja Kissojen Yö - tapahtuma (tehty jo syksyllä 2017) Korkeasaaressa. Lapset ja nuoret pääsevät vaikuttamaan retkikohteiden valintaan.

Jäsenkortti

Avoimeen toimintaan ja leireille osallistuminen vaatii voimassaolevan jäsenkortin, joka on ilmainen. Jäsenkortti on voimassa vuoden 2018 kesäkuun loppuun asti. Jäsenkorttia varten huoltajien tulee ensin täyttää henkilötietolomake.

Pääkaupunkiseudun nuorisotaloista hankitut jäsenkortit käyvät myös Kameleontissa. Jäsenkortilla pääsee osallistumaan avoimen toiminnan lisäksi retkille, nuorisotalon sisäisiin tapahtumiin, kerhoihin ja käyttämään tietokoneita ja pelikonsoleita. Jäsenkortti sisältää myös tapaturmavakuutuksen nutan toiminnassa ja retkillä.