Avoin nuorisotalotoiminta

Avoimen toiminnan (3.-7.-lk) aukioloajat
ma klo 12-18
ti klo 12-18
ke klo 12-15 (tämän jälkeen nuorisotalo on auki vain harrastuskerhoihin osallistuville)
to klo 12-18
pe klo 12-17

Tarjolla paljon tekemistä!

Tule pelaamaan pleikka nelosta, xbox onea, nintendo switchiä, bilistä, pöytäjalkapalloa, lautapelejä, muuten vaan hengaamaan ja tapaamaan kavereita tai juttelemaan ohjaajien kanssa.

Liikuntasalimme on joka päivä käytössäsi. Salissa voi esimerkiksi pelata sählyä, pingistä ja sisäfudista, leikkiä ja rakennella isoilla pehmopalikoilla, tanssia tai vaikka harjoitella näytelmää.

Nuorisotalolla on 2 nopeilla internet-yhteyksillä varustettua tietokonetta netissä surffailuun tai pelailuun. Kaiken nuorisotalolla lapsille tarjottavan median sisällön (pelit, tv, leffat) ikäraja on korkeintaan K-7.

Välipala

Välipalan hinta on 2 €, nuorisotalolta voi ostaa 10 (20€) tai 20 (40€) kerran välipalakortteja.  Välipalakortit ostetaan ennakkoon mobilepay-sovellutuksella tai käteisellä nuorisotalolta.  Välipalaa tarjoillaan joka päivä klo 14.15-15.15. Tarjolla on vaihtuvasti esim. voileipiä, kasviksia, hedelmiä, rahkaa tai mysliä, puuroa, muroja sekä jogurttia. Kaikki ruuat ovat laktoosittomia.

Ohjeet välipalakortin ostoon:

Avaa mobile pay puhelimesta. Syötä summa 20€/40€ ja paina jatka. Syötä numeroksi: 67256 (Stadin nuorisoseurat). Kirjoita ”lisää kommentti” kohtaan ”Välipalakortti / lapsen nimi). Maksu kirjautuu järjestelmäämme heti (tarkistamme uudet kirjaukset arkipäivisin kerran vuorokaudessa). Säilytämme tiedon lapsen välipaloista nuorisotalolla.

Nutan löytötavarat

Nuorisotalon löytötavaralaatikkoon kiertyy joka viikko paljon tavaraa. Jos jotain on hukassa, kannattaa tulla katsomaan löytyykö se täältä. Muistutamme myös nimikoimaan kaikki varusteet, se helpottaa omistajien löytymistä.

Teemapäivät

Kameleontin avoimessa toiminnassa on paljon teemapäiviä ja tapahtumia. Luvassa on mm. musaa, askartelua, peliturnauksia,  kilpailuja, ruuan laittoa, kädentaitoja ja muuta mukavaa. Tiedotamme tapahtumista ja retkistä nettisivuillamme, nuorisotalon ilmoitustaululla sekä sosiaalisessa mediassa.

Retket

Leopardi Korkesaaressa 

Teemme retkiä pääkaupunkiseudulla ympäri vuoden. Suosittuja retkikohteita ovat mm. Seurasaari, Kissakahvila Helkatti, Kissojen Yö – tapahtuma Korkeasaaressa ja Talin keilahalli.  Lapset ja nuoret pääsevät vaikuttamaan retkikohteiden valintaan.

Jäsenkortti

Avoimeen toimintaan ja leireille osallistuminen vaatii voimassaolevan jäsenkortin, joka on ilmainen. Jäsenkortti on voimassa vuoden 2023 kesäkuun loppuun asti. Jäsenkorttia varten huoltajien tulee ensin täyttää jäsenkorttihakemus.

Pääkaupunkiseudun nuorisotaloista hankitut jäsenkortit käyvät myös Kameleontissa. Jäsenkortilla pääsee osallistumaan avoimen toiminnan lisäksi retkille, nuorisotalon sisäisiin tapahtumiin, kerhoihin ja käyttämään tietokoneita ja pelikonsoleita. Jäsenkortti sisältää myös tapaturmavakuutuksen nutan toiminnassa ja retkillä.

Tulosta jäsenkorttihakemus tai nouda se nutalta:

jäsenkorttihakemus 2022-2023