Järjestökäyttäjät ja tilavuokraajat

Nuorisotalon tilojen käyttö

Nuorisotalo Kameleontin tiloja on mahdollista vuokrata järjestötoimintaan,  nuorisoryhmille ja yksityiskäyttöön.  Vuoroja voidaan myöntää sekä säännölliseen toimintaan että kertaluontoista käyttöä varten. Toimintakauden 2024-2025 (elokuu 2024 – toukokuu 2025)  tilavuorojen hakuaika on 1.- 30.4.2024. Täytetyt ja allekirjoitetut käyttövuorohakemukset lähetetään Munkkivuoren nuorisotalolle joko postitse tai sähköpostilla. Hakemukset käsitellään ja päätöksistä ilmoitetaan toukokuun 2024 aikana hakijoille sähköpostilla (pyydettäessä myös postitse).   

Linkki:Käyttövuorohakemus

Tilapäisvuoroja voi tiedustella läpi vuoden suoraan nuorisotiloista.

Yöpyminen

Tiloissamme ei ole mahdollista yöpyä.

Yleistä
Tilojen käytöstä laskutetaan nuorisolautakunnan vahvistaman hinnaston mukaiset taksat. Nuorisotalo Kameleontin käyttövuorojen laskutuksesta vastaa Stadin Nuorisoseurat ry. Ennen käyttövuoroanomuksen lähettämistä kannattaa olla yhteydessä nuorisotalolle vapaiden käyttöaikojen varmistamiseksi. Kätevintä on laittaa sähköpostia: munkkivuoren.nuorisotalo@nuorisoseurat.fi tai soittaa arkisin klo 12-17 välillä 045 2586852.

Nuorisotalo Kameleontin tiloja voi myös vuokrata yksityiskäyttöön (perhejuhlat, syntymäpäivät, lastenjuhlat, taloyhtiöiden kokoukset, järjestöjen ja yhteisöjen kaupalliset tapahtumat jne.). Hinta yksityiskäyttöön 30€/tunti.

HUOM!
Käyttövuoroanomus lomakkeet tulee palauttaa nuorisotalolle allekirjoituksella vahvistettuna. Voit lähettää lomakkeen skannattuna sähköpostilla. Jos haet useampaa kuin yhtä yksittäistä vuoroa kerralla, voit hakea kaikkia vuoroja yhdellä anomuslomakkeella.

Tietoja nuorisotalo Kameleontin tilojen vuokraamisesta ja hinnoista
Toimipaikan vakituiset käyttövuorot myöntää johtava nuoriso-ohjaaja tai hänen määrittämänsä henkilö.

Tilojen peruutusehdot: tilavarauksen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu. Jos vakituinen käyttövuoro on jäänyt peruuttamatta kaksi kertaa peräkkäin, on nuorisopalvelulla oikeus perua vuoro myöntökauden loppuun saakka. Nuorisopalveluiden toimipaikoissa tavoitellaan kestävää elämäntapaa, joka edellyttää kaikilta käyttäjiltä vähintään jätteiden lajittelua, turhan energiakulutuksen ja kertakäyttöastioiden välttämistä.

Nuorisotilat ovat päihteettömiä ja tupakointi on kielletty kaikissa kaupungin hallinnoimissa sisä- ja ulkotiloissa.

MAKSURYHMITTELY

RYHMÄ 1: MAKSUTON TILOJEN KÄYTTÖ JA KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET

1.Toimipaikan oma toiminta

2.Helsinkiläiset nuorten toimintaryhmät ja nuorisojärjestöt/yhdistykset

3.Yhdistykset, joiden kotipaikka on Helsinki

4.Helsingin kaupungin toimialat. Lakisääteisen iltapäivätoiminnan ja taiteen perusopetuksen ryhmätoiminta lasten ja nuorten osalta sekä kotouttamista edistävän ryhmätoiminnan järjestäminen nuorisotiloissa on maksutonta.

RYHMÄ 2: HINNASTON MUKAAN

5.Muut käyttäjät: yksityishenkilöt, seurakunnat, kaupallinen toiminta jne.  hinta 30€/tunti.

Tarkempaa tietoa maksuperusteista saat tästä (pdf)

Tarkempaa tietoa tiloista

Sali 140 m². Soveltuu hyvin esim. tanssi-, näytelmä- ja liikuntaryhmille.

Ruokasali/kahvio: ruokailutilaa n. 30 hengelle, 2 x televisio

​Keittiö (täysin varusteltu): astianpesukone, mikro, uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi, pakastin, kylmäkaappi, useita eri astiastoja

Lisäksi​: 1 x suihku, vessat tytöille ja pojille. Aulatila, jossa sohvia ja biljardipöytä. Naulakot 200 henkilölle.