Trips and clubs in English – Englanninkieliset retket ja kerhot

In August, Stadin Nuorisoseurat organizes English-language excursions and club activities for children and young people aged 9-17. What would a day trip to Korkeasaari, inhabited by wild animals, or to exciting Suomenlinna, sound like? Excursions are also made to the Haltiala farm and to the Finnish Aviation Museum.

During August, it is also possible to participate in short courses. In the four-time clubs you can have free visits to art museums in Helsinki and experience the joy of movement while learning Finnish folk dances. Also an art and creativity club and a cooking club are arranged.

Trips and clubs are free of charge and open to everyone. They all are held in English. Welcome to get to know Finnish culture and nature and enjoy yourself together!

Click here to enrolment.

————————–

Stadin Nuorisoseurat järjestää elokuussa englanninkielistä retki- ja kerhotoimintaa 9-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Miltä kuulostaisi päiväretki villieläinten asuttamaan Korkeasaareen tai jännittävään Suomenlinnaan? Retkikohteina ovat myös Haltialan kotieläinpiha sekä ilmailumuseo.

Elokuun aikana on mahdollista osallistua myös lyhytkursseille. Neljän kerran kerhoissa voi tutustua helsinkiläisiin taidemuseoihin sekä keskustakirjasto Oodiin tai kokea liikkumisen riemua suomalaisten kansantanssien parissa. Lisäksi tarjolla on taiteen ja luovan toiminnan kerho sekä kokkikerho.

Retket ja kerhot ovat ilmaisia ja avoimia kaikille. Ohjauskielenä retkillä ja kerhoissa on englanti. Tervetuloa tutustumaan suomalaiseen kulttuuriin ja luontoon sekä viihtymään yhdessä!

Ilmoittautumiseen pääset tästä.