Toiminnanjohtaja haussa Stadin Nuorisoseuroille

Haluamme löytää energisen ja innostuneen toiminnanjohtajan, joka on valmis kehittämään Stadin Nuorisoseurojen toimintaa yhdessä meidän kanssamme. Olet henkilö, joka nauttii uusien ideoiden kehittämistä ja toteutuksesta. Sinulla on vahva ymmärrys kansalaisyhteiskunnan merkityksestä ja olet valmis ottamaan vastuun yhdistyksen hallinnosta ja taloudesta.

Toiminnanjohtajana johdat Stadin Nuorisoseurojen järjestötyötä, toimit johtokunnan esittelijänä ja olet henkilöstön esimies. Yhteistyö koko nuorisoseurajärjestön, Helsingin kaupungin ja muiden nuorisotyötoimijoiden kanssa on keskeinen osa työtäsi.

Menestyksesi edellytyksenä on vankka kokemus ja osaaminen järjestön hallinto- ja talousasioista sekä esihenkilökokemus. Arvostamme yhteistyökykyäsi sekä verkosto-osaamistasi ja kykyäsi organisoida ja priorisoida. Sinulla on soveltuvat korkeakouluopinnot ja olet valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

B-ajokortti on työssä tarpeen ja arvostamme myös kokemustasi vaikuttamis- ja brändityöstä, vapaaehtoistoiminnasta sekä monipuolista osaamistasi ruoanlaitosta aina polkupyörän korjaukseen.

Työsuhteeseen sovelletaan Paltan ja Jytyn välistä yleissopimusta. Työhön valittavan on esitettävä lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Työpiste sijaitsee Tikkurilassa, mutta meillä on joustavat etätyömahdollisuudet. Työ alkaa 7.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkka tehtävässä sijoittuu välille 3200-3500€ koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen. Työssä noudatetaan kokonaistyöaikaa.

Haastattelut järjestetään 6.6.2023.

Lähetä työhakemus, CV ja palkkatoivomuksesi sähköisesti osoitteeseen rekry.helsinki@nuorisoseurat.fi 25.5. mennessä. Merkitse sähköpostin otsikko -kenttään Hakemus, toiminnanjohtaja.

Lisätietoja:

Iija Filen, toiminnanjohtaja                                iija.filen@nuorisoseurat.fi p. 045-6336944

Sini Hirvonen, puheenjohtaja                           sini.s.hirvonen@gmail.com p. 044-3299481