Stadin Nuorisoseurojen uutena toiminnanjohtajana on aloittanut Katri Jussila

Katrilla on useiden vuosien kokemus järjestöpuolelta viestintä-, hanke-, luottamustoimi- ja johtotehtävistä. Viimeiset vuodet hän on työskennellyt nuorisojärjestöpuolella, viimeisimpänä pääsihteerinä Suomen Kristillisessä Ylioppilasliitossa. Katri on työskennellyt myös seurakunnassa ja opiskelee tällä hetkellä työnohjaajan ja prosessikonsultin pätevyyttä. Koulutukseltaan hän on teologian maisteri sekä opiskellut järjestöjohtamisen erityisammattitutkinnon.

”Aloitan innoissani tässä uudessa tehtävässä, jossa pääsee johtamaan järjestötyötä, kehittämään toimintaa ja luomaan uutta tässä historiallisessa kulttuurisessa nuorisojärjestössä. Odotan innolla tapaavani kaikki uudet, sekä vanhat tutut, yhteistyökumppanit.

Lapsi- ja nuorisotyön puolella pääsee vaikuttamaan; lasten ja nuorten hyvinvoinnin vahvistaminen on tärkeää ja näen Stadin Nuorisoseurojen kulttuurisen kasvatus- ja harrastustoiminnan tarjoavan siihen paljon mahdollisuuksia Helsingin seudulla.”

Katrin toimenkuvaan kuuluu Stadin Nuorisoseurojen järjestötyön johtaminen, työntekijöiden esihenkilönä toiminen, hallinnosta ja taloudesta vastaaminen, toiminnan kehittäminen sekä verkostotyö.

Katrin tavoitat:

katri.jussila@nuorisoseurat.fi

p. 044 750 3335