Naumin Salapoliisit 2017 -leiri 27.6. – 30.6.

Salapoliisileirillä pääset ratkomaan erilaisia arvoituksia ja tehtäviä niin maalla kuin vedessäkin. Salapoliisina pääset suunnittelemaan ja tekemään oman leirivideon, ehkäpä jonkin teemaan liittyvän. Lisäksi pääset viettämään elämää omassa teltassa nukkuen, rantasaunassa saunoen ja Päijänteessä uiden iltanuotioita unohtamatta.

Leiri on tarkoitettu kaikille 8-13-vuotiaille seikkailuhenkisille leiriläisille. Aikaisempaa leirikokemusta ei tarvita, vaan reipas mieli ja seikkailuhenkisyys siivittävät sinut läpi salapoliisileirin. Tervetuloa mukaan!


Leiri järjestetään Sysmässä Naumin leirikeskuksessa 27.6-30.6. Leirillä majoitutaan omiin telttoihin. Laitathan lisätietoja kohtaan leirille tulevien kavereiden nimet.

Laitathan lisätietoja kohtaan, mikäli lapsellasi on allergioita, sairauksia tai muuta, joka ohjaajien on hyvä tietää leirillä. Laitathan myös huoltajan nimen ja puhelinnumeron leirin aikana.

Leirin hinta on 115 euroa nuorisoseurojen jäsen ja helsinkiläiset sekä 135 euroa muut sisältäen ohjelman, ruoat, vakuutuksen ja matkat Helsingistä, Mäntsälästä ja Lahdesta.

Ilmoittautuminen 31.5. mennessä

Leirillä otetaan valokuvia järjestön omia julkaisuja varten

Kaislikossa suhisee, puissa humisee, mitä oikein tapahtuu?