Etsimme kesätyöntekijöitä ohjaajiksi Luova lava -leireille kesäksi 2024 

Etsimme kesäkuun Luova lava -leireille iloisia, reippaita ja ahkeria työntekijöitä ohjaajan ja apuohjaajan tehtäviin. Voit olla kokenut lasten ohjaamisessa tai kiinnostunut työskentelemään lasten kanssa. Meillä on avoinna tälle kesälle  

  • työpaikkoja leiriohjaajille 

  • kesäsetelityöpaikkoja apuohjaajille (tähän voivat hakea ysiluokkalaiset ja lukion / toisen asteen ekaluokkalaiset / TUVA luokkalaiset)

  • mahdollisuus suorittaa harjoittelu 

Tämä on hyvä tilaisuus saada kesälle tekemistä sekä kartoittaa kokemusta. Hakeminen on helppoa, täytä sivun lopussa oleva lomake huolellisesti! 

Mikä Luova lava? 

Nuorisoseurojen suosittujen Luova lava -päiväleirien teemana on tänä vuonna H2O – Luovuuden lähteellä. Teema on poimittu kesän 2023 leiriläisten palautteista. 

Luova lava -toiminta on esittävien taiteiden leiri- ja harrastustoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeistä toiminnassa. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta. 

Luova lava -leirit on suunnattu 7-11 -vuotiaille koululaisille ja ne tarjoavat mukavaa ohjelmaa ja uusia kavereita. (Lisäksi nuortenleiri 11-14-vuotiaille.) Päiväleirillä yhteisen esityksen suunnittelun ja harjoittelun lisäksi kokeillaan improvisaatiota tai erilaisia temppuja sekä leikitään, ulkoillaan, tehdään taidetta, tanssitaan ja tutustutaan uusiin ystäviin. Leiriviikkojen päätteeksi järjestetään Hetki Taiteilijana -konsertti, jossa jokainen leiriläinen pääsee esiintymään yleisön edessä. 

Lisätietoja leireistä saa https://stadi.nuorisoseurat.fi/toiminta/luova-lava/ 

Palkkaus: 

Ohjaajan palkka on kahdelta viikolta 1030 euroa ja kolmelta viikolta 1415 euroa. Ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen. Apuohjaajan palkka on 520 euroa ja apuohjaajalla tulee olla kesäseteli. Apuohjaaja ohjaa kahdella viikolla leiriläisiä. 

Edellytämme osallistumista yhteisiin koulutus- ja tapaamispäiviin. Kaikille yhteinen koulutus lauantaina 11.5.2024 ja apuohjaajille lisäksi ilta-aikaan 30.5. 

Mitä missä, milloin: 

  • Luova Lava -leirit pidetään kesäkuussa 3.-7.6., 10.-14.6. ja 17.-20.6.  

  • Leiri aika päivittäin klo 9.30-15.30 (nuortenleiri 10.00-16.00) 

  • Leirejä järjestetään: Kamppi, Kannelmäki, Haaga, Laajasalo, Munkkivuori, Lauttasaari, Pihlajamäki ja Puotila 

  • Leiriohjaajan työaika on päivittäin klo 9-16.00.  (nuortenleirillä 9.30-16.30) 

Hakuaika päättyy 5.3.2024 ja ryhmähaastattelut pidetään maaliskuussa. Valinnoista tiedotetaan mahdollisimman pian haastatteluiden jälkeen. 

Ansioluetteloa tai todistusjäljennöksiä ei tarvitse toimittaa työnantajalle tässä vaiheessa. Kerro kokemuksestasi, osaamisestasi ja harrastuksistasi mahdollisimman tarkasti. Huomioithan, että ohjaajan tulee toimittaa rikostaustaote lasten kanssa toimimista varten. Työnantaja kustantaa rikostaustaotteen hankkimiskulut. 

Hakuohjeet: 

Hae ohjaajaksi: https://forms.gle/pr8SGwweUwrsrr3n7

Hae apuohjaajaksi kesäsetelillä: https://forms.gle/yw6KN8GbhQH6kcbx6 

Yhteystiedot: 

Lisätietoja hausta antaa toiminnanjohtaja Katri Jussila, katri.jussila@nuorisoseurat.fi, p. 044 750 3335 

Lisätietoja ohjaajan tehtävistä antaa toiminnanohjaaja Ilona Karppanen, ilona.karppanen@nuorisoseurat.fi, p. 050 439 3841 
Yhteydenotot leiriohjaajien tehtäviin liittyen mieluusti maanantaina 19.2. klo 12-15 välillä ja keskiviikkona 21.2. klo 12-15 välillä. 

—- 

Stadin Nuorisoseurat järjestää Helsingissä kulttuurista kasvatus- ja harrastustoimintaa lapsille, nuorille ja perheille ja tukee lasten ja nuorten kokonaisvaltaista kasvua, yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia sekä aktiivisen ja vastuullisen kansalaisuuden muodostumista. Järjestämme Luova lava -kerhoja sekä leirejä, harrastuskerhoja ja vauva- ja taaperosirkuksia lapsille ja vanhemmalle. 

Nuorisoseurajärjestön keskeisiä arvoja ovat osallisuus, yhdenvertaisuus, moninaisuus ja yhteisöllisyys. Haluamme, että jokainen voi kokea olonsa turvalliseksi toiminnassamme. Siksi noudatamme turvallisemman tilan ohjeita leireillämme sekä koulutuksissamme. 


Insert Image

Enter your text here...