Avoin työpaikka: Nuoriso-ohjaaja Munkkivuoren nuorisotalo, vuorotteluvapaan sijaisuus

Munkkivuoren nuorisotalo Kameleontti on Stadin nuorisoseurat ry:n hallinnoima järjestövetoinen varhaisnuorten nuorisotalo Munkkivuoressa. Nuorisotalon painotuksena on kulttuurinen varhaisnuorisotyö. Nuorisotalo tarjoaa harrastus- ja kulttuuritoimintaa sekä lakisääteistä iltapäivätoimintaa Munkkivuoren alueen lapsille ja nuorille. Munkkivuoren nuorisotalo on avoinna arkisin maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 12–18 ja keskiviikkoisin ja perjantaisin 12–17.  

Nuorisotalolla voi pelata pelejä, askarrella, viettää vapaa-aikaa, harrastaa liikuntasalissa, sen lisäksi järjestetään teemapäiviä, teemaviikkoja ja retkiä esimerkiksi Korkeasaareen. Lisäksi nuorisotalolla toimii erilaisia kerhoja: kokkikerho, teatterikerho, virkkauskerho, videopelikerho ja liikuntakerho. Lasten ja nuorten osallisuutta edistää talotoimikunta.  

Haemme nuoriso-ohjaajaa 1.3.-20.6.2024 vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Työtehtävinä ovat toteuttaa nuorisotyötä avoimessa toiminnassa ohjaajan tehtävissä, suunnitella ja toteuttaa kerho-, leiri- ja tapahtumatoimintaa sekä kehittää ja suunnitella avointa nuorisotalotoimintaa. Työtehtäviin sisältyy yleistä siivous- ja keittiötyötä.  Työaika sijoittuu klo 8–18 välille. Työhön sisältyy satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä.  

Katsomme eduksi kokemuksen ja kiinnostuksen nuorisotyöstä, kulttuurisesta toiminnasta ja kerhotoiminnan ohjaamisesta. Tehtävän painopisteitä voidaan mukauttaa valittavan henkilön kiinnostuksen kohteiden ja osaamisen mukaan. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan ja tekemään itsellesi tärkeää työtä! 

Kelpoisuusehtona on vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot:  

  • Työnhakijan on oltava työtön työnhakija tai vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. 
  • Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.  

Tarkemmat ehdot sijaisuuteen löytyvät täältä: https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa.  

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). 

Sopimusala: Palta-Jyty yleissopimus 

Lisätietoja työtehtävistä antaa nuorisotalon johtava nuoriso-ohjaaja Iida Lonkila p. 044 720 3149, iida.lonkila@nuorisoseurat.fi. 

Lisätietoja työsopimuksen ehdoista antaa toiminnanjohtaja Katri Jussila p. 044 750 3335 ja katri.jussila@nuorisoseurat.fi 

Lisätietoja toiminnasta: https://uusimaa.nuorisoseurat.fi/munkkivuoren-nuorisotalo/ 

IG: stadi.nuorisoseurat 

FB: Stadin Nuorisoseurat 

Munkkivuoren nuorisotalo: 

IG & TikTok: @nutamunkki 

Lähetä hakemuksesi ja cv 8.2.2024 kello 16 mennessä osoitteeseen katri.jussila@nuorisoseurat.fi ja iida.lonkila@nuorisoseurat.fi

Otsikoksi: hakemus nuoriso-ohjaajaksi 

Haastattelut pyritään pitämään viikolla 7.