Luova lava -ohjaajaesittelyt

Ilona Karppanen - Herttoniemenrannan kerhot

Hei! Nimeni on Ilona. Olen teatteri-ilmaisun ohjaaja ja omaan pitkän kokemustaustan eri-ikäisten ryhmien parissa työskentelystä ja yhteisöllisistä taideprosesseista. Toimin Stadin Nuorisoseuroilla myös toiminnanohjaajan sijaisena (1.9.2022-30.4.2023). Olen valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi vuonna 2017. Opiskelujen ohessa ja valmistumiseni jälkeen olen esitysten valmistamisen ja esiintymisen lisäksi ohjannut erilaisia lasten, nuorten ja aikuisten ilmaisullisia - ja taiteellisia ryhmiä ja työpajoja muun muassa seurakunnille, opiskelijajärjestöille ja kouluille.

Esiintymistaitojen opettamisen lisäksi pyrin opettamaan myös luovuutta ja mielikuvituksen harjoittamista. Käytän menetelmiä kirjallisen, visuaalisen, liikkeellisen ja draamallisen ilmaisun työkalupakeista ja sovellan näitä mielelläni keskenään.


Huom! Yhteystiedot 1.9.2022 alkaen!

Sähköposti: ilona.karppanen@nuorisoseurat.fi

Puh. 050 439 3841


Vera Karvonen - Viikin, Myllykylän ja Kalasataman kerhot

Hei, olen Vera! Ensimmäiseltä koulutukseltani olen lapsi- ja perhetyöntekijä ja syksyllä 2022 valmistun nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi. Työskentelen Stadin nuorisoseuroilla ohjaajana, sekä kerho- ja leirikoordinaattorina. Olen toiminut useita vuosia eri harrastajateattereiden lavoilla sekä tehnyt töitä kulttuuriharjottelijana. Kerhoissani pääset leikkimään, improvisoimaan, harjoittelemaan tunnetaitoja, oppimaan teatterin ihanasta maailmasta sekä paljon muuta. Teatterin lisäksi tykkään vapaa-ajallani touhuta koirani kanssa ja uida. Nähdään kerhoissa! 


Sähköposti: vera.karvonen@nuorisoseurat.fi

Puh. 044 719 9234


Sofia Sarkava - Vallilan ja Katajanokan kerhot

Sofia täällä terve! Valmistuin 2020 yhteisöpedagogiksi, minkä jälkeen olen kerho-ohjauksen lisäksi toiminut pienyrittäjänä ja terveystiedonopettajan sijaisena lukiossa. Ennen Helsingissä asumista olen ohjannut erilaisia itseilmaisuryhmiä, opiskellut itseilmaisun ohjausta kansainvälisellä kurssilla Turkissa ja toiminut vapaaehtoisena monissa järjestöissä. 

Rakastan tanssia, laulaa, naurattaa ihmisiä ja juoda teetä. Paljon teetä. Kerhossa minut saattaa joskus bongata teekuppi kädessä. Vielä hauska fakta: edellisessä kerhossa missä työskentelin, joku lapsi sanoi, että nauruni kuulostaa opperralaulajalta. Toivon että se on hyvä asia!

Sähköposti: sara.sarkava@gmail.com

Sonja Hägg - Haagan ja Maunulan kerhot

Poissa kevään 2023, Sijaisena Iida.

Moikka, mun nimi on Sonja! Olen kolmannen vuoden luokanopettajaopiskelija Helsingin yliopistossa. Kokemusta lasten ja nuorten kanssa tekemisestä minulla on niin koulun puolelta opettajan sijaisena kuin Luova lava -leirin ohjaajana. Olen aina rakastanut teatteria, musiikkia sekä tanssia ja niitä olenkin harrastanut eri tavoin koko elämäni.

Kerho-ohjaajana pyrin tekemisen monipuolisuuteen ja eri taiteenalojen yhdistelemiseen. Kerhoissani pääset leikkimään, oppimaan ja kokeilemaan uutta turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä, jossa jokainen saa olla juuri sellainen kuin on!

Sähköposti: sonjahagg12@gmail.com


Iida- Sofia Luusua - Haagan ja Maunulan kerhot

Moikka, oon Iida! Olen nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja sekä näyttelijä. Ammatin puolesta mulle sydäntä lähellä on ilmaisuharjoitteet ja yhdessä leikkiminen. Sen lisäksi olen kiinnostunut tunnetaidoista ja vuorovaikutuksesta, eli siitä, miten ihmiset toimii yhdessä ja mitä pitäisi tehdä, että kaikilla olisi mahdollisimman kivaa.

Kerhoissani leikitään, näytellään ja vähän myös sekoillaan. Mulle tärkeää on, että kerhossa on turvallinen olo ja että kerho on paikka, jossa kaikilla on kiva olla.